loading

  FINANCIRANJE  


Izberite vaše vozilo, ostalo uredimo mi!


Skrb za kupca je naša prvenstvena skrb, zato vam nudimo: hitro in učinkovito urejanje nakupa in financiranja vašega vozila na enem samem mestu in v zelo kratkem času, izbor financiranja in pogojev, ki so prilagojeni vašim željam in potrebam.
 
Financiranje velja za nakup novega ali rabljenega vozila. Trudimo se, da je preplet naših pogojev večkratno prepričljiv:
 
1. Pogoji financiranja so vedno izjemno ugodni in konkurenčni ter prilagojeni posamezniku.
2.Transparenten.
3. Vse postavke in pogoje financiranja vam predstavimo že pri informativnih izračunih. Pri nas ni nobenih »neprijetnih presenečenj« ne prej, ne med in ne po zaključku financiranja. Na področju financiranja sodelujemo s partnerji, ki so vodilni na svojem področju, s čimer vam še dodatno zagotavljamo kakovostne izdelke in storitve, vredne našega zaupanja.
 
ODLOČITE SE ZA OBLIKO FINANCIRANJA, KI VAM NAJBOLJ USTREZA: Finančni leasing
 
Če nakupa vozila ne pogojujete s takojšnjim lastništvom nad vozilom, vam priporačamo nakup s financiranjem. Ob podpisu pogodbe postanete uporabnik vozila, dajalec financiranja pa zadrži lastninsko pravico nad vozilom do celotnega poplača obveznosti. Ko poravnate svojo zadnjo mesečno obveznost, postanete lastnik vozila vi.
 
Doba odplačevanja lahko traja od 12 do 84 mesecev, višina mesečne obveznosti pa je odvisna od vašega začetnega pologa, ki znaša minimalno 15 % nabavne vrednosti vozila. Glede na to, da lahko vaše obveznosti odplačujete tudi preko položnic ali trajnega naloga, je ta oblika nakupa podobna nakupu na obroke.
 
Za informativni izračun  in pogoje nas pokličite na tel.št.:
 
- Šraj Marjan, tel: 01/7506-330, e-naslov: marjan@opel-sever.com
- Sever Sašo, tel: 01/7506-334, e-naslov: sever@opel-sever.com

Na vrh